Jdi na obsah Jdi na menu

MUDr. Pavel Procházka vystudoval Lékařskou fakultu Masarykovy univerzity v Brně.
 
Po promoci  pracoval na postu sekundárního lékaře na ortopedickém oddělení Okresní nemocnice Jindřichův Hradec. Od roku 1998 nastoupil na I. ortopedickou kliniku Fakultní nemocnice U svaté Anny v Brně, kde zastával funkci odborného asistenta a vedoucího lékaře. Ortopedické vzdělání završil druhou atestací s pochvalou na Ortopedické klinice 1. LF a FN Na Bulovce u prof. MUDr. Pavla Dungla DrSc. Tématem atestační práce byla artroskopická operativa ramenního kloubu.
 
Stážoval na ortopedických pracovištích v Paříži (totální endoprotéza kolena), v Olomouci (artroskopie ramena), v San Diegu (plastika předního zkříženého vazu), v Miláně (mikroartroskopie), v Úrazové nemocnici v Brně (traumatologie), ve Fakultní dětské nemocnici v Brně (dětská ortopedie) a u doc. MUDr. Luboše Hrazdiry, CSc. (sonografie pohybového aparátu). 
 
Během klinické praxe pravidelně přednášel na ortopedických sjezdech a je spoluautorem skript Ortopedie od doc. MUDr. Pavla Janíčka, CSc.nbhjymucbljo4jwb-5of7arsk-ipcnst4ycz-qobcmns1tigdnxfmev-bub3cvlmmhafwlw.jpg
 
V současné době vede ortopedickou ambulanci na Poliklinice Viniční v Brně Židenicích. Operuje na Ortopedické klinice FN Brno, v SurGal Clinic, v IC klinice a v Sanofytu.K jeho koníčkům patří především cyklistika a kynologie. Je zakládajícím členem fotbalového týmu I. ortopedické kliniky, s kterým opakovaně vyhrál Svatoanenskou ligu.
 
 
 
 
 

 

 

cyklistika-a-kynologie.jpg